Behandlingar 2018-02-07T14:23:29+00:00

BEHANDLINGAR

Hos oss är du i trygga händer. Som kund får du tillgång till ett stort utbud av kvalitetstjänster inom tandvård, tandreglering och estetisk tandvård.

TANDHYGIEN

Som tandhygienist arbetar jag mycket med att förebygga tandvård med individuell rådgivning för att bibehålla god tandhälsa. Jag erbjuder individuella behandlingar vid tandsjukdomar som tandlossning och tandköttsinflammation samt vid karies och andra relaterade tandsjukdomar.

UNDERSÖKNING

En undersökning inkluderar registrering av karies och parodontala även röntgentagning om du inte varit hos din tandläkare senaste året. Dessutom undersökt slemhinna och bett förhållande och vid ev. avvikelser meddelas vidare till tandläkare.

TANDSTENSBORTTAGNING

Depuration av tandsten och bakterier samt borttagnings v missfärgningar med airflow oc polering med poleringspasta. Behandling av djupa tandköttsfickor(parodontit) samt inflammationer i tandköttet(gingivit). Smärtlindring vid behandlingar ovanför alltid erbjuds som lokal bedövning alternativ bedövningar med salva, spray eller gel. Övriga behandlingar som förbehandlingar, fissurförseglingar och provisoriska fyllningar mm.

TANDSMYCKE

Tandsmycken finns idag i många olika utföranden med allt ifrån små diamanter till fotbollar. Smyckning av tänder är ett gammalt fenomen där man tidigare placerade in ädelstenar i uppborrade hål i tanden. Med dagens tandfärgade kompositer kan smycken fästas på tandens yta utan påverkan på tanden. Borttagning av smycket sker genom att nypa bort smycket eller polering. Överskotts komposit poleras bort. Pris 500 kr

AIRFLOW

Air-Flow är en mild metod för ett vitare leende. Med saltblästring avlägsnas missfärgningar och tänderna återfår sin naturliga färg. Detta är ett effektivt sätt för att rengöra tänderna och få bort missfärgningar som tandborstning i många fall inte rår på. En tandhygienist putsar, polerar och blästrar dina tänder. Behandlingen tar cirka 30 minuter och är helt smärtfri. Du lämnar med ett vitare leende. Pris 500 kr